Διακόσμηση σπιτιού με μαξιλάρια, καλύμματα και κουρτίνες
Επιλέγουμε το ύφασμα για τις κουρτίνες για διαφορετικά στυλ
 

Καλύμματα για καρέκλες - Φωτογραφίες

 

Κάλυμμα για καρέκλες τραπεζαρίας. Παραγγελία στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε και χρώματα επιλογής σας από το κατάλογο. 

Κάλυμμα για καρέκλες τραπεζαρίας με δέσιμο στην πλάτη της καρέκλας με φιόγκο.

 

 

 

               

  • Προτείνουμε
  • Κατασκευές
  • Τρόποι αποστολής
  • Τρόποι πληρωμής
  • Γράψτε την εντύπωση σας

Αποστολές εσωτερικού 

 

1)Αποστολή μέσω (ΕΛ.ΤΑ.) ως δέματα εσωτερικού. 

Για προϊόντα έως 20 κιλά η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου (ΕΛ.ΤΑ), συνήθως τα έξοδα αποστολής μέσω ταχυδρομείου (ΕΛ.ΤΑ) είναι 3€ (για βάρος μέχρι 2 kg), τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή είναι 4€ (για βάρος μέχρι 2 kg).


Υποσημείωση: Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελίας σας μέσω της αναζήτησης της αποστολής που σας προσφέρει η εταιρία (ΕΛ.ΤΑ). Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόλις σας στείλουμε με e-mail το μοναδικό αριθμό αποστολής (tracking number) της παραγγελίας.

 

2)Ταχυμεταφορές ACS
Τα έξοδα αποστολής μέσω ACS είναι 4€ (για βάρος μέχρι 2 kg), τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή είναι 5€ (για βάρος μέχρι 2 kg)

 

 

3)Αποστολή με ΚΤΕΛ.

Η αποστολή των προϊόντων με το ΚΤΕΛ πραγματοποιείτε αφού πρώτα προηγηθεί η κατάθεση του ποσού και των μεταφορικών σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. 

 

4) Με μεταφορική εταιρία (προτεινόμενος τρόπος για μεγάλο βάρος).

Για προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών, (ή και μικρότερα), η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με μεταφορική εταιρεία. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την πόλη της Θεσσαλονίκης μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και με δικά μας μεταφορικά μέσα (κατόπιν συνεννοήσεως). 

 

Αποστολές εξωτερικού 

 

1)Αποστολή μέσω (ΕΛ.ΤΑ.) ως δέματα εξωτερικού.

 

 

 


 


1) Με αντικαταβολή


2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Συνεργαζόμενες τράπεζες:
3) Με παραλαβή κι εξόφληση από το κατάστημα

 


4) Οι παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να εξοφληθούν μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας πριν την αποστολή των προϊόντων και αφού προηγηθεί υπολογισμός και προσθήκη στο ποσό, των αντίστοιχων εξόδων αποστολής κατά περίπτωση.